Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
van Bronckhorstdreef 35
6534 VB Nijmegen
024-3 886 998 servicedesk@assupport.nl +31622928088

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 08.30 - 17.30 uur

Je hebt het huis van je dromen gevonden.

Je bent helemaal enthousiast en hebt je droomhuis gevonden? Gefeliciteerd. Maar wees nog wel een voorzichtig met het doen van toezeggingen naar de verkoper of zijn makelaar. 

Want laten we eerst even gaan kijken, of het overgaan tot aankoop haalbaar is. En natuurlijk welke maandlasten dat met zich mee zou brengen.

Zelf even rekenen?

Om dat mogelijk te maken hebben we op onze website diverse rekenmogelijkheden. Je vindt ze hieronder.

En blijf je toch nog met vragen zitten? Maak dan gebruik van de mogelijkheid onderaan dit scherm je vragen te stellen. We zullen snel reageren. Of bel even.

Want het gaat wel over jouw financiële toekomst!

Als onafhankelijk hypotheekadviseur kunnen wij je op dat terrein helemaal 'ontzorgen'. Met nauwkeurig rekenwerk en de zoektocht naar de juiste hypotheekverstrekker. Dat doen we graag voor je!

Voor alle duidelijkheid: wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. Onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele hypotheekverstrekker ons iets kan verplichten.  

De enige die eisen aan ons mag stellen ben jij! Want het zijn jouw omstandigheden en wensen die de keuze gaan bepalen. Dat is bij dezen onze spijkerharde toezegging!

 

 

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek rente-alarm. Zo blijf je automatisch op de hoogte
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie