Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Frankenstraat 77
6582 CW Heumen
024-3 886 998 info@assupport.nl +31622928088

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 08.30 - 17.30 uur

Verduurzaam je woning

Verduurzamen van je woning lijkt een grote stap, maar eigenlijk stelt het niets voor!

Bespaar nu door te verduurzamen

Het verduurzamen van je woning is een belangrijk onderwerp dat steeds meer aandacht krijgt. Door je huis te verduurzamen, kun je niet alleen bijdragen aan het milieu, maar ook je energieverbruik verminderen en op de lange termijn geld besparen.

Een van de eerste stappen die je kunt nemen om je huis te verduurzamen, is door te kijken naar je energieverbruik. Dit kan onder andere door het isoleren van je woning. Goede isolatie kan een groot verschil maken in de hoeveelheid energie die je huis nodig heeft om warm te blijven in de winter en koel in de zomer. Dit kan variëren van het plaatsen van dubbel glas, tot het isoleren van muren, vloeren en het dak.

Een andere manier om energie te besparen, is door te investeren in energiezuinige apparaten. Veel moderne apparaten, zoals koelkasten, wasmachines en drogers, hebben energie-efficiëntiebeoordelingen die aangeven hoeveel energie ze verbruiken. Door te kiezen voor apparaten met een hoge energie-efficiëntiebeoordeling, kun je aanzienlijk besparen op je energierekening.

Daarnaast kun je ook overwegen om je eigen energie op te wekken. Zonnepanelen zijn een populaire keuze en kunnen een aanzienlijke hoeveelheid elektriciteit genereren, afhankelijk van de grootte van je systeem en de hoeveelheid zonlicht die je ontvangt. Hoewel de initiële kosten van zonnepanelen hoog kunnen zijn, kunnen ze op de lange termijn geld besparen door de hoeveelheid elektriciteit die je van het net moet kopen te verminderen.

Waterbesparing is een ander belangrijk aspect van het verduurzamen van je huis. Dit kan zo eenvoudig zijn als het installeren van waterbesparende douchekoppen en kranen, of het verzamelen van regenwater voor gebruik in de tuin. Ook kun je overwegen om een waterbesparend toilet te installeren.

Tot slot, het verduurzamen van je huis gaat niet alleen over energie en water besparen. Het gaat ook over het creëren van een gezonde en comfortabele leefomgeving. Dit kan betekenen dat je kiest voor natuurlijke en duurzame materialen bij het inrichten van je huis, of dat je zorgt voor voldoende ventilatie om de luchtkwaliteit te verbeteren.

Het verduurzamen van je huis kan een grote onderneming lijken, maar elke kleine stap helpt. Of je nu kiest voor grote veranderingen zoals het installeren van zonnepanelen, of kleinere aanpassingen zoals het vervangen van je gloeilampen door LED-lampen, elke actie draagt bij aan een duurzamere toekomst. Door bewuste keuzes te maken over hoe we leven en wonen, kunnen we allemaal een verschil maken.

Heeft u al over verduurzamen nagedacht? Wij staan klaar om u te helpen!


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 05-04-2024. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie