Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Frankenstraat 77
6582 CW Heumen
0243886998 info@assupport.nl +31622928088

Onze openingstijden zijn:
 Ma/vr: 08.30 - 17.30 uur

Wat is verduurzaming van een woning?

Verduurzaming is het proces waarbij je veranderingen aanbrengt in je huis om de energie-efficiëntie te verbeteren en het totale energieverbruik te verminderen. Dit kan onder meer het isoleren van je huis omvatten, het installeren van zonnepanelen, aanschaf van een warmtepomp of andere energiezuinige apparaten. Het doel van verduurzaming is niet alleen om kosten te besparen, maar ook om bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Buro Molenberg kan je helpen bij de juiste keuzes maken als het gaat om verduurzaming van jouw woning. Wij kijken daarbij natuurlijk ook naar de invloed van energiebesparende maatregelen als het gaat om je verzekeringen en eventueel zelfs je hypotheek. 

Als het gaat om verzekeringen en hypotheken bij het doorvoeren van energiebesparende maatregelen heeft Buro Molenberg alle kennis in huis.

Box duurzaam

Met betrekking to de daadwerkelijke aanpassingen aan je woning werken wij onder andere samen met BOX duurzaam. Zij helpen je van advies tot installatie! Ook vragen ze alle mogelijke subsidies op de energiebesparende maatregelen voor je aan.

Na het verduurzamen van jouw woning, ontvang je het nieuwe energielabel inclusief het registratie bij de overheid.

Beginnen met Verduurzamen

Er zijn talloze manieren waarop je kunt beginnen met het verduurzamen van je huis. Isolatie kan een goede eerste stap zijn, omdat het helpt om de temperatuur van je huis het hele jaar door stabiel te houden, waardoor je minder energie verbruikt voor verwarming en koeling. Het installeren van energiezuinige apparaten en verlichting kan ook een groot verschil maken. 

Het is lastig om te bepalen waar je het beste mee kan beginnen, maar daar kunnen wij je bij helpen!

Laat Buro Molenberg je helpen om samen de juiste keuzes te maken. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

 

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie